Mine Sider
Glemt kodeord?

Cookies- og privatlivspolitik

Bolignet-Aarhus’ brug af cookies

Dette website udbydes af Bolignet-Aarhus. Når du besøger Bolignet-Aarhus’ sites gemmes en cookie midlertidigt på computeren. Dette gør vi for at give de besøgende den bedst mulige oplevelse på vores websites - og for at kunne lave besøgsstatistik.

Vær opmærksom på, at du automatisk accepterer vores brug af cookies når du besøger et af vores sites.

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Bolignet-Aarhus f.m.b.a.

Elkjærsvej 30-3, 1. sal
8230 Åbyhøj
Tlf. 82 50 50 50 

E-mail: info@bnaa.dk
CVR: 26184355

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere og deres geografi samt oplysninger om deres adfærd, og til at holde styr på bl.a. produktvalg, køb og andre ændringer på "Mine Sider" hos Bolignet-Aarhus.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb, eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bolignet-Aarhus, skal du rette henvendelse på info@bnaa.dk eller telefon 82 50 50 50. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til brugerne af sitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Ved oplysning af dit CPR-nummer, opbevarer og anvender vi det til validering af brugeroplysninger, adresseoplysninger samt identifikation fx i forbindelse med spærring af SIM-kort.Vi videregiver ikke dit CPR-nummer til 3. part.

3.3 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.3 Beskyttelse af personoplysninger

Vi opbevarer dit CPR-nummer, og anvender det til validering af brugeroplysninger, adresseoplysninger samt identifikation i forbindelse med spærring af SIM-kort.

4. Ansvarsfraskrivelse

Bolignet-Aarhus kan ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på eksterne websites, vi linker til. 

Kundeservice

82 50 50 50

info@bnaa.dk


Mandag-fredag kl. 10-19
Lørdag kl. 12-15

 

Elkjærvej 30-32 st, 8230 Åbyhøj

CVR 26184355

Høje Taastrup Blvd. 53, 1.06
2630 Taastrup

Andre produkter

TV
Internet
Videoovervågning